Kodėl pirkti originalias dalis?

Kuo originalios detalės skiriasi nuo neoriginalių ir kodėl jas verta rinktis?

Štai 10 taisyklių, kurias tiesiog reikia žinoti!

1. Originalios detalės – tai tos, kurios tiekiamos Volkswagen surinkimo konvejeriams Vokietijoje.

2. Koncerno Volkswagen AG automobiliams, kuriems yra daugiau nei 5 metai, daugelis originalių detalių parduodamos neoriginalių detalių kainomis. T.y. daug pigiau, nei Jūs manote. Prieš įsigydami neoriginalią detalę, būtinai sužinokite, kiek kainuoja originali detalė oficialioje Volkswagen atstovybėje.

3. Visos originalios detalės yra testuojamos ir sertifikuojamos Volkswagen automobilių gamyklos. Volkswagen koncernas savo vardu garantuoja šių detalių kokybę ir patikimumą. Originalioms Volkswagen dalims suteikiama 24 mėnesių garantija.

4. Originalias detales tiekia tik oficialūs Volkswagen atstovai, todėl turguje ar parduotuvėse jų būti negali (nebent jos yra nupirktos iš oficialių Volkswagen atstovų ir perparduodamos).

5. Visas originalių atsarginių detalių asortimentas (dešimtys tūkstančių pavadinimų) parenkamas naujausiomis kompiuterinėmis programomis, todėl Volkswagen mūsų parduotuvėje Jūs operatyviai ir be jokio vargo įsigysite būtent tai, ko reikia Jūsų automobiliui.

6. Originali atsarginė detalė idealiai pritaikyta konkrečiam automobiliui, todėl Jums nekils nesklandumų dėl menkiausių detalės neatitikimų.

7. Pirkdami neoriginalią arba naudotą detalę Jūs rizikuojate ne tik savo, bet ir keleivių gyvybe, kadangi nuo kai kurių važiuoklės ir stabdžių sistemos dalių tiesiogiai priklauso vairavimo saugumas. Tokie pirkiniai skatina piratinės produkcijos gamintojus ir pardavėjus, kurie „ patrauklia“ kaina stengiasi pridengti žemą gaminio kokybę.

8. Pirkdami originalią Volkswagen detalę mūsų parduotuvėje Jūs visada gausite kvalifikuoto specialisto patarimą.

9. Priduodant sugedusius originalius keičiamus agregatus ( vokiškai vadinamus „austausch“) pvz.: greičių dėžę, variklį, generatorių, valdymo bloką ar kt., naujų agregatų įsigijimui suteikiama nuolaida 20-50% ir 24 mėnesių garantija.

10. Mes turime originalias detales ir tokiems automobiliams, kurie jau negaminami. Automobiliams, ne senesniems nei 10 metų, garantuojame visų detalių pristatymą.

Ar verta pirkti originalą?

Taip! Yra didelis skirtumas tarp atsarginės detalės kainos ir vertės. Detalės kaina – vienkartinis pinigų išleidimas. Iš pirmo žvilgsnio – tai svarbiausias faktorius. Kalbant apie vertę, reikia atsižvelgti ir į detalės pakeitimo laiką, tokių pakeitimų kiekį, kainą ir sudėtingumą, bei Jūsų sugaištą laiką ir pinigus. Ne paslaptis, jog neoriginalios dalys eksploatuojamos žymiai trumpiau. Prisiminkime lietuvių liaudies patarlę „Skūpus moka du kartus!”

Reikia pagalbos?

I - V: 09:00 - 18:00 val.
susisiekite su mumis
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome įvesti VISUS 17 simbolių. Raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.