Grąžinimas ir keitimas

1. Pirkėjas turi teisę, nenurodęs priežasties, grąžinti gautas (atsiimtas) prekes ne vėliau kaip per 14 (keturiolika) dienų. Ši nuostata reiškia, kad Pirkėjas, minėtu laikotarpiu, persigalvojęs, ar dėl kitų priežasčių nusprendęs atsisakyti Prekės, turi teisę pranešti Pardavėjui apie savo prašymą grąžinti prekes Pardavėjui ir susigrąžinti sumokėtus pinigus. Prekės grąžinimo išlaidas turi padengti Pirkėjas. Prekių grąžinimas ir keitimas vyksta vadovaujantis Lietuvos Respublikos Vyriausybės 2001 m. birželio 11 d. nutarimu 679 „Dėl mažmeninės prekybos taisyklių patvirtinimo“ 2014 m. liepos 22 d. nutarimo Nr. 738 redakcija.

1.1. Grąžinant, būtina pridėti originalią sąskaitą faktūrą arba kitą pirkimą patvirtinantį dokumentą kurį gaunate su preke, užpildytą ir pasirašytą grąžinimo formą.

1.2. Grąžinama Prekė turi būti nesugadinta, nepraradusi prekinės išvaizdos (nepažeistos etiketės, apsauginės plėvelės ir kt.), taip pat ji turi būti nenaudota. Visos grąžinamos Prekės turi būti su autentiškomis etiketėmis, apsauginiais maišeliais, bei tais pačiais priedais, su kuriais ir buvo parduotos.

1.3. Prekių grąžinimo teisė netaikoma Sutartims dėl:

a)   pagal specialius Pirkėjo nurodymus pagamintų Prekių, kurios nėra iš anksto pagamintos ir kurios gaminamos atsižvelgiant į Pirkėjo asmeninį pasirinkimą ar nurodymą, arba dėl Prekių, kurios yra aiškiai pritaikytos Pirkėjo asmeninėms reikmėms;

b)   greitai gendančių Prekių ar Prekių, kurių galiojimo laikas yra trumpas;

c)   supakuotų Prekių, kurios buvo išpakuotos po pristatymo ir kurios yra netinkamos grąžinti dėl sveikatos apsaugos ar higienos priežasčių;

d)   prekių, kurios po pristatymo dėl savo pobūdžio neatskiriamai susimaišo su kitais daiktais.

1.4. Ne visos Prekės, pateikiamos internetinėje parduotuvėje, yra prieinamos. Tuo atveju, jeigu užsakytos Prekės Pardavėjas neturi sandėliuose, bet Pirkėjas pageidauja prekes įsigyti iš katalogo - sutartis sudaroma remiantis Lietuvos Respublikos Civilinio kodekso 6.356 straipsnio nuostatomis ir Pirkėjas norėdamas atsisakyti sutarties ar grąžinti kokybiškas prekes privalo atlyginti Pardavėjo turėtas būtinas išlaidas, susijusias su sutarties vykdymu.

1.5. Pirkėjo teisė grąžinti prekes taikoma tik fiziniams asmenims ir atsiranda nuo Sutarties sudarymo dienos, kaip ji yra apibrėžta www.e.rimtoma.lt pirkimo pardavimo taisyklių 5 dalyje.

1.6. Parduotų prekių trūkumai šalinami, nekokybiškos prekės keičiamos, grąžinamos vadovaujantis www.e.rimtoma.lt pirkimo pardavimo taisyklėse įtvirtinta tvarka, bei atsižvelgiant į Lietuvos Respublikos teisės aktų reikalavimus.

Reikia pagalbos?

I - V: 09:00 - 18:00 val.
susisiekite su mumis
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome įvesti VISUS 17 simbolių. Raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.