Apmokėjimas

Grynaisiais pinigais arba mokėjimo kortele atsiimdami prekes e.rimtoma.lt parduotuvėje

Galite atsiskaityti už prekes mūsų parduotuvėje. Pasirinkę šį mokėjimo būdą, atsiskaitysite ne užsakymo metu, bet atsiimdami prekes. Galima atsiskaityti grynaisiais pinigais arba mokėjimo kortele.

Elektronine bankininkyste

Šiuo metu e.rimtoma.lt už prekes galima  sumokėti naudojantis Paysera mokėjimo sistema. Jūsų apmokėjimą matysime iš karto!

Kaip apmokėti užsakymą naudojantis elektronine bankininkyste: Užpildykite užsakymą ir užsakymo žingsnyje „Mokėjimo būdas“ pasirinkite "Mokėjimas per Paysera" ir savo banką. Tuomet būsite nukreipti tiesiai į pasirinkto banko internetinės bankininkystės prisijungimo puslapį. Suvedus prisijungimo duomenis, jau matysite užpildytą mokėjimo pavedimo formą, ją tiesiog reikės patvirtinti ir užsakymas iš karto bus patvirtintas.

PayPal

PayPal - dažniausiai naudojama atsiskaitymo už internetinius pirkinius forma visame pasaulyje. PayPal turi virš 100 milijonų narių sąskaitų 190 pasaulio šalyse ir regionuose.  Apmokėjimą per Paypal sistemą matysime iš karto.
Svarbu: pasirinkus šį apmokėjimo būdą prekes siųsime tik "PayPal" paskyros savininkui ir tik "PayPal" paskyroje nurodytu adresu.

Banko pavedimu

Pasirinkus šį mokėjimo būdą, Jūs turėsite į mūsų sąskaitą pervesti užsakymo vertės pinigų sumą. Tai galėsite padaryti prisijungę prie savo banko elektroninės sistemos arba bet kuriame banko ar pašto skyriuje. Sumokėjus už prekes pavedimu, užsakymo būsena į „Mokėjimas gautas“ pasikeičia ne iš karto, nes gauti mokėjimai su užsakymais susiejami ne automatiškai. e.rimtoma.lt vadybininkai mokėjimų patikrinimą ir patvirtinimą atlieka reguliariai, mažiausiai du kartus per dieną (apie 11:00 ir 14:00). Norėdami greičiau informuoti apie atliktą mokėjimą, galite atsiųsti pavedimo kopiją.

Sąskaitos rekvizitai:

Gavėjas: Rimtoma, UAB
A/S:  LT327044090100053323
Bankas: AB SEB
Įmonės kodas: 124560250
Mokėjimo paskirtis: reikia nurodyti užsakymo numerį
Įmokos kodas: reikia nurodyti užsakymo numerį

Reikia pagalbos?

I - V: 09:00 - 18:00 val.
susisiekite su mumis
Atsakysime per 2 darbo valandas.

VIN - automobilio kėbulo numeris (Vehicle Identification Number). Jį galite rasti savo automobilio registracijos dokumente.

Prašome įvesti VISUS 17 simbolių. Raidės gali būt tiek didžiosios tiek mažosios - nesvarbu.